Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aires irlandesos al Saint Patrick's Day de les Franqueses

18/03/2024

L'alumnat de l'Escola Municipal de Música amb l'acompanyament del ballarí Ignasi Pineda celebren aquest diada a l'Espai Can Prat

Aquest divendres, les Franqueses s'han transformat durant unes hores en un municipi irlandès. L'Escola Municipal de Música ha celebrat, a l'Espai Can Prat, Saint Patrick's Day i, enguany, ho ha fet acompanyada del ballarí Ignasi Pineda, que ha acompanyat el públic assistent en les dances que han sonat. 

L'alumnat de l'Escola Municipal de Música han interpretat diversos temes clàssics de la música irlandesa: Bill Sullivan's, Drowsy Maggie, Drunken Saylor, Protestant Boys, Hornpipe, The Slylark, Swalow Tail Jig, Whiskey in the jar o Irish Washerwoman. El públic ha pogut gaudir de la música i, també, aprendre a ballar els reels i les polques que s'han interpretat.

L'Escola Municipal de Música celebra aquesta diada cada any coincidint amb el dia de celebració. La festa també ha comptat amb la foodtrack d'Apadis.

Podeu visitar la galeria d'imatges aquí

Arxivat a: Educació
Saint Patrick's Day 01
Saint Patrick's Day 02
Saint Patrick's Day 03
Saint Patrick's Day 04
Saint Patrick's Day 05
Saint Patrick's Day 06
Saint Patrick's Day 07
Saint Patrick's Day 08
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)