Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els governs de les Franqueses, Granollers i Canovelles es reuneixen per establir línies de col·laboració en àmbits diversos

14/03/2024

La sessió ha estat un punt de partida per impulsar projectes comuns entre els tres municipis

La proximitat entre municipis ajuda a promoure xarxes de col·laboració supramunicipals per enfortir i millorar la qualitat dels serveis. És en aquest sentit que els alcaldes de les Franqueses, Juan Antonio Corchado, i de Canovelles, Emilio Cordero; i l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, han impulsat una trobada amb els tres equips de govern per tal d’establir línies de treball conjuntes amb la finalitat de millorar en diversos àmbits especialment en matèria de mobilitat, sostenibilitat i seguretat ciutadana.

Aquesta primera reunió, celebrada dijous a la tarda a Can Ribas – Centre de Recursos Agraris, a Corró d’Avall, ha servit com a primera presa de contacte entre tots els regidors i les regidores per començar a tractar aquests temes. L’objectiu és que sigui el punt de partida d’altres sessions també amb caràcter sectorial per avançar tècnicament amb accions concretes.

Així, s’han tractat temes relatius a àmbits diversos per tal de coordinar estratègies i establir acords entre municipis. De fet, els tres ajuntaments ja tenen una estreta col·laboració en àmbits com el transport interurbà (TransGran), la cultura (Escena Gran) o els esports i grans esdeveniments (Granollers Cup). En aquest sentit, es vol continuar avançant en aspectes de serveis socials, seguretat, i coordinació de calendaris festius i esportius.

D’aquesta manera, per exemple, caldrà treballar conjuntament per impulsar la reurbanització de la plaça de la Malagarba, a les Franqueses, o aprovar el planejament urbanístic del sector W, a la part de darrere l'Hospital, per unir Granollers amb el barri Bellavista de les Franqueses i crear un nou parc. En el cas de Canovelles, caldrà treballar plegats per elaborar el projecte d'un nou pont per a vianants que connecti el Passeig de la Ribera, a Canovelles, amb el Lledoner.

Aquesta trobada ha estat un punt de partida per a futures sessions de treball que permetin avançar tècnicament amb accions concretes per als tres municipis i estan obertes al fet que s’hi puguin sumar altres municipis propers.

Arxivat a: Ajuntament
Trobada equips de govern les Franqueses, Granollers i Canovelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)