Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local inicia les sessions d'educació viària amb les escoles i els instituts

06/03/2024

Durant aquest curs hi participaran uns 600 alumnes de primària i de secundària

La Policia Local de les Franqueses ha arrencat les sessions d'educació viària d'aquest curs amb l'alumnat de l'Escola Guerau de Liost. Fins a finals d'aquest curs uns 600 alumnes de les escoles Colors, Bellavista-Joan Camps, Guerau de Liost i Joan Sanpera i dels institus Lauro i el Til·ler participaran en aquestes classes.

A primària es realitzen sessions per l'alumnat de 3r i de 5è. S'hi fa una part teòrica a través de jocs educatius sobre situacions que es poden trobar al carrer, en el cas de 3r, i, en el cas de l'alumnat de 5è, la teoria es realitza a partir del debat sobre les situacions de perill. Pel que fa a la pràctica, l'alumnat més jove la fa tot fent un passeig pel carrer identificant senyals i situacions. El de 5è amb un circuit al pati de l'escola on circulen en bicicleta o en patinet.

L'educació viària per l'alumnat de 3r de l'ESO se centra en aspectes com la normativa d'ús de Vehicles de Mobilitat Personal, VMP, i en els efectes de l'alcohol i dels estupefaents en la conducció.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Educació viària al Guerau de Liost
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)