Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'alumnat de cicle mitjà de l'Escola Bellavista Joan Camps i Giró continua el cicle de visites escolars a l'Ajuntament

06/03/2024

Els infants han informat  l'alcalde sobre l'organització d'una caminada popular

Els dos grups de cicle mitjà de l'Escola Bellavista Joan Camps i Giró han visitat aquest matí l'Ajuntament com a part del cicle anual de visites a la Casa Consistorial que es realitza durant cada curs escolar. La visita guiada ha començat a les 10 del matí a la plaça de l'Ajuntament. En aquest espai, l'alumnat ha conegut la història de l'edifici i algunes curiositats, com ara que abans també era una escola on vivien els mestres. També han après el significat de les estàtues i monuments que hi ha a la plaça, incloent-hi el monòlit d'homenatge al bombardeig que va patir les Franqueses el 1939.

 

L'alumnat ha seguit la ruta a l'interior de l'edifici, on s'han dividit en dos grups per visitar el vestíbul de l'edifici i l'Arxiu Municipal. Al primer, els infants han conegut als tres gegants de les Franqueses del Vallès i també han après sobre els diferents tràmits que es poden fer a l'Ajuntament. A l'arxiu, han conegut quin tipus de documents s'hi guarden i com han canviat amb el temps. Han quedat sorpresos en saber que el document més antic data del 1785.

 

Després, els infants han pujat al primer pis, on al despatx d'alcaldia els ha rebut Juan Antonio Corchado Ponce, l'alcalde del municipi. En acabar un ràpid torn de preguntes de l'alcalde als infants sobre el municipi de les Franqueses, ha arribat un dels moments més importants de la visita. L'alumnat ha tingut l'oportunitat de travessar la centenària porta que comunica el despatx de l'alcalde amb la sala de plens, la coneguda com a "porta secreta". A la sala de plens i a diferència de la resta de visites de les escoles a l'Ajuntament, l'alumnat no ha realitzat cap sessió plenària, sinó que ha informat  l'alcalde sobre una caminada popular organitzada pels infants de cicle mitjà de l'escola.

 

Per acabar, tot el curs ha rebut un obsequi de l'Ajuntament, una samarreta amb la marca que representa el municipi.

Arxivat a: Educació
Visita Escola Bellavista Joan Camps i Giró
Visita Escola Bellavista Joan Camps i Giró
Visita Escola Bellavista Joan Camps i Giró
Visita Escola Bellavista Joan Camps i Giró
Visita Escola Bellavista Joan Camps i Giró
Visita Escola Bellavista Joan Camps i Giró
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)