Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es constitueix el grup motor de la Taula de Convivència de les Franqueses

04/03/2024

La Taula ha definit 3 àmbits d'actuació: els espais públics, els equipaments públics i les comunitat de veïnatge

La Taula de Convivència de les Franqueses ja té definit el grup de persones que lideraran i coordinaran les accions, el que s'anomena el grup motor. Aquest ja està constituït i el formen representants de les àrees municipals de Seguretat Ciutadana, de Participació i Processos Estratègics, de Polítiques Socials, del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, de Feminisme i Igualtat, de Gent Gran, de Salut Pública i de Benestar Animal, i Civisme i Convivència.

La Taula de Convivència és una eina de caràcter transversal que té com a objectius analitzar i donar resposta a les situacions de conflicte, malestar o desavinença veïnal que es puguin generar al municipi i fer-ho de manera coordinada i col·laborativa. També ha de vetllar per a què l'acció municipal treballi des de tots els àmbits en favor de la convivència, identificant projectes i definint estratègies, actuacions i respostes.

Les funcions principals de la Taula seran regular, promoure i educar en la convivència i, per tal de fer-ho, ha definit 3 àmbits d'actuació: els espais públics, els equipaments públics i les comunitat de veïnatge. Pel que fa als espais públics es tractaran temes de civisme com la gestió de residus o els animals de companyia, entre d'altres; els conflictes com sorolls, jocs de pilota, consum d'alcohol i estupefaents...i, les discriminacions. En el cas dels equipaments públics, el focus se centrarà en el manteniment, els conflictes, els comportaments agressius i el consum de substàncies tòxiques. I pel que fa a la convivència veïnal, els temes principals seran la desatenció d'immobles; conflictes com els sorolls, la brutícia o l´ús d'espais comunitaris i, les necessitats de cures, entre d'altres.

Arxivat a: Ajuntament
Taula de convivència
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)