Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’alcalde amplia les propostes de proximitat per escoltar la ciutadania

29/02/2024

El primer divendres de mes respondrà deu preguntes que li arribin a través d’Instagram

Un dels compromisos de l’alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchado Ponce, és governar des de la proximitat. És per aquest motiu, que Corchado ha engegat diverses propostes per tal d’escoltar les qüestions que interessen o preocupen als veïns i a les veïnes del municipi per tal de donar-hi resposta.

A partir d’ara, cada primer divendres de mes tothom qui vulgui podrà formular preguntes a l’alcalde a través del seu compte d’Instagram @jacorchado. De totes les qüestions rebudes, l’alcalde en contestarà deu mitjançant les històries (stories). «Per fer una política real i propera cal estar al costat de la ciutadania. La feina dins l’Ajuntament és necessària, però el meu despatx també és al carrer, al costat de les persones. Només escoltant les inquietuds i les propostes de la ciutadania podem construir el municipi que entre tots i totes volem», ha dit Corchado.

Aquesta no és l’única proposta de proximitat de l’alcalde. El mes de novembre Corchado va iniciar el projecte L’alcalde truca a la teva porta agendant visites aleatòries a habitatges del municipi. Cada mes es trasllada a un nucli diferent per tal d’apropar-se a la realitat de cadascuna de les zones de les Franqueses. La data s’anuncia a través de les xarxes socials de institucionals.

Arxivat a: Ajuntament
Projectes de proximitat Juan Antonio Corchado Ponce
Projectes de proximitat Juan Antonio Corchado Ponce
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)