Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions a la circulació per la celebració del Gran Premi Kh7 de ciclisme júnior

29/02/2024

Les restriccions es produiran diumenge, 3/3, al matí

Aquest diumenge 3 de març, a partir a les 9 h, se celebra a les Franqueses, la prova ciclista Gran Premi KH7 Junior. La sortida i l’arribada estaran situades a la plaça de l'Ajuntament.

La prova esportiva consta de 4 voltes a un circuit per carreteres i carrers de les Franqueses i altres municipis del Vallès Oriental. El recorregut de la prova esportiva serà el següent:

Anada: pl. de l'Ajuntament > ctra. de Ribes fins a l’encreuament amb el camí del Turó de les Mentides > camí del Turó de les Mentides fins al camí Veïnal de Marata > camí Veïnal de Marata fins a l’encreuament de la ctra. de Cànoves (BV5151) > ctra. de Cànoves fins a l’entrada del cami d’accés a la urbanització de Can Suquet > cami de Can Suquet fins al camí de Cal Ferrer, sortida novament a la ctra. de Cànoves (BV5151)  fins a la sortida del municipi.  

Tornada: carretera de Cardedeu (C251) fins a l’encreuament del camí Veïnal de Marata > des de Marata fins a l’encreuament de la ctra. de Cànoves (BV5151) > ctra. de Cànoves direcció Corró d'Avall fins a l’encreuament de ctra. de Ribes (estació de Rodalies) > ctra. de Ribes direcció Llerona i final a la plaça de l’Ajuntament.

PROHIBICIÓ DE CIRCULACIÓ.

  • Es prohibeix circular a ctra. de Ribes en ambdós sentits, des de la rotonda sud de l’Ajuntament fins al carrer de l'Alba.
  • Es prohibeix circular temporalment pels següents carrers: ctra. de Ribes, camí del Turo de les Mentides, camí Veïnal de Marata, ctra.BV5151, camí Antic de Cardedeu, camí de Can Carreró.

PROHIBICIÓ D'ESTACIONAMENT.

  • Ctra. de Ribes zona del pg. del Primer d’Octubre, direcció la Garriga.
  • C. Joan Maragall des de Sant Joaquim fins a la ctra. de Ribes.
  • Pàrquing de l’Ajuntament.
  • C. de Puiggraciós des de la rotonda sud de l’Ajuntament fins a c. del Tagamanent.
  • C. de Diagonal des de l’av. de l’Ajuntament fins al carrer de Puiggraciós.

Tot i les restriccions i les recomanacions exposades, per motius organitzatius i de seguretat, es poden produir modificacions d'última hora. Per a qualsevol dubte, podeu trucar al telèfon de la policia, 938 467 575, escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé mantenir-vos informat a través de les xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

 
Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Plànol d'afectacions del Gran Premi Kh7 júnior
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)