Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'alumnat de l'Escola Colors proposa la creació d'una zona esportiva al parc del Mirador de Bellavista

28/02/2024

Una vintena d'infants han visitat l'Ajuntament i l'Arxiu Municipal, a més de simular un ple

L'Ajuntament continua rebent a alumnes dins el projecte de visites escolars. Aquest matí ha estat el torn de l'alumnat de 3r de Primària de l'Escola Colors que ha començat la ruta a la plaça de l'Ajuntament. Allà han conegut el passat de l'edifici consistorial i el significat dels monuments i escultures que hi ha a l'espai. Tot seguit, ha entrat a la recepció de l'edifici, on han conegut els tres gegants, el Marquès, la Pagesa i el Miquelet. Al vestíbul els ha cridat l'atenció que aquest últim gegant és un estudiant de Bellavista com ells i com elles. Després, el grup classe ha baixat a l'arxiu municipal, on han quedat sorpresos en veure tota la quantitat de documents que s'hi guarden.

L'alumnat ha continuat la visita al primer pis, on l'alcalde Juan Antonio Corchado Ponce, els ha rebut al seu despatx. Allà l'alcalde els ha explicat algunes curiositats del municipi de les Franqueses i dels cinc pobles que el conformen. Un dels moments que agrada més als infants de la visita a l'Ajuntament és poder passar la porta centenària que uneix el despatx de l'alcalde i la sala de plens. És en aquesta sala, on els infants han començat la simulació d'un ple municipal. Una part de la visita on es dona veu a l'alumnat perquè presentin propostes de millora en aquest cas, pel parc del Mirador de Bellavista. Entre totes les proposades dels infants, han quedat tres finalistes: la creació d'un espai d'agilitat canina, d'una zona de jocs per a diferents edats i d'una zona esportiva. Ha estat aquesta última la més votada per l'alumnat com a proposta per la millora del parc.

Per finalitzar, com en la resta de visites escolars, l'alumnat ha rebut un obsequi de l'Ajuntament, una samarreta amb la mà que representa al municipi.

Arxivat a: Educació
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Colors
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Colors
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Colors
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Colors
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Colors
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Colors
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Colors
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Colors
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Colors
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)