Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectaciona al trànsit durant la celebració de la Mitja aquest diumenge

21/02/2024

La carretera de Ribes des de Can Mònic, el carrer Catalunya i la carretera N-152a es tallen durant tot el matí

Diumenge 25 de febrer, se celebra la popular prova esportiva Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga que recorrerà els carrers d'aquests 3 municipis. Per aquest motiu​, es procedirà a restringir la circulació i l'estacionament a diferents carrers de les Franqueses que a continuació detallem:

Els carrers afectats pel recorregut a les Franqueses romandran tancats al trànsit des de les 8.30 h fins a finalització de la prova esportiva.

 • 9.30 h​, sortida dels 10 km.
 • 9.30 h, sortida del QUART.
 • 10.30 h, sortida de la MITJA.

RECORREGUT de la Mitja

Inici: Sortida a les 10.30 h, de Granollers av. de Sant Esteve / av. del Parc / c. de Girona / (Les Franqueses) Rotonda de Can Mònic / ctra. de Ribes / ll. de l’Ajuntament / ctra. de Ribes / c. de Catalunya / N-152a fins a​l municipi de la Garriga, (recorregut pels carrers de la Garriga).

Tornada: entrada al municipi per la carretera N-152-a ​(zona dels Gorcs​) / urb. de Can Baldich / c. de Catalunya / ctra. de Ribes (Ajuntament) / ctra. de Ribes rotonda de Can Mònic / c. Primer Marquès de les Franqueses (Granollers) / c. de Joan Prim / c. de Francesc Macià ​(final de la prova esportiva​).

RECORREGUT PROVA ESPORTIVA 10 KM I QUART DE LA MITJA

Inici: Previsió sortida 09.30 h, (Granollers) av. del Parc / c. de Girona / (Les Franqueses) rotonda de Can Mònic /Els/les corredors/res del Quart agafen direcció el c. del Primer Marquès de les Franqueses i els/les corredors/es dels 10km continuen per  ctra. de Ribes / pl. de l’ Ajuntament / continuació per lacCtra. de Ribes fins a 100 m​etres abans de la Font del Corredor / tornada per la mateixa ctra. de Ribes direcció Granollers / ctra. Ribes darrere de l’Ajuntament / rotonda de Can Mònic / c. del Primer Marquès de les Franqueses / c. de Joan Prim / c. de Francesc Macià ​(final de la prova esportiva​).

PROHIBICIONS D'ESTACIONAMENT

 • Es prohibeix l’estacionament a ​la ctra. de Ribes ​en ambdós laterals des de Can Mònic fins a la rotonda sud de l’Ajuntament.
 • Es prohibeix l’estacionament a l’aparcament de l’Ajuntament.
 • Es prohibeix l’estacionament a ctra. de Ribes​, darrere de l’Ajuntament.
 • Es prohibeix l’estacionament al carrer de Catalunya​, ambdós laterals.

PROHIBICIONS DE LA CIRCULACIÓ

Minuts abans de l’inici de la cursa dels 10 km es tallarà la circulació a les vies afectades pel recorregut que a continuació es detallen:

L’av. de Girona / rotonda de Can Mònic / ctra. de Ribes / N-152-a des dels Gorcs a Can Baldich / c. de Catalunya.

DESVIAMENTS DEL TRÀNSIT

Davant el tall del trànsit de les vies principals del municipi es recomana fer ús de ​les rutes alternatives que a continuació es detallen:

Accés al municipi per Bv-1433 (Ctra. Ametlla). Si teniu intenció de circular per aquesta via, es recomana fer ús dels carrers interiors del Pol. Ind. ​Pla de Llerona o Via Europa.

 • Si sou veïns de Llerona (nucli), per poder accedir o sortir de la zona es recomana fer ús del Camí Veïnal de Marata direcció ctra. de Cànoves o C-251 ctra. de Cardedeu.
 • Si sou veïns de l'urb. els Gorcs, es recomana sortir pel camí Antic de Samalús, direcció Corró d’Amunt.
 • Si sou veïns de l'urb. Can Baldich, es recomana deixar el vehicle estacionat a la zona de l'església de Llerona​, per poder sortir pel camí Veïnal de Marata.
 • Si sou veïns de Llerona ​(costat via​), es recomana deixar el vehicle estacionat a la zona de l'església de Llerona, per poder sortir pel camí Veïnal de Marata.
 • Si sou veïns de Corró d’Avall ​(costat via​), es recomana deixar el vehicle estacionat ​als carrers pròxims a ​la ctra. de Ribes ​(zona Tagamanent). D’aquesta manera​, si heu de sortir amb el vehicle, ho podreu fer per ​la zona esportiva- Can Jep o bé per​ la ctra. de Cànoves.

Tot i així​, un cop celebrada la cursa dels 10 km s’habilitarà el pas pel carrer ​dels Cingles del Bertí per poder sortir pel carrer del Molí.

 • Corró d’Avall, zona ​Can Calet​, es pot sortir pel Pol. Ind. del Congost ​(gual de Cal Forcaire​) o bé per la ronda C-352.
 • Accés al municipi per la C-352 (ronda)​, sortida Can Mònic, si heu d’anar direcció Corró d’Avall i circuleu per aquesta via​, es recomana agafar la sortida anterior i accedir a la zona pel camí de Can Jep​-zona esportiva (només turismes).
 • Si sou veïns de Bellavista, tant la sortida com l’entrada al nucli es recomana fer-les per la ronda C-352 o ​pel Camí de Can Jep, si es vol accedir a Corró d’Avall.
Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Plànol afectacions al trànsit la Mitja 2024
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)