Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vine a conèixer el Pla d’Acció Municipal!

20/02/2024

L’acte de presentació es farà el 27 de febrer, a les 19 hores, a l’Espai Can Prat

El Pla d’Acció Municipal és el full de ruta que ha de definir el rumb dels propers quatre anys de mandat. Després d’uns mesos de feina política, tècnica i de compartir espais de diàleg amb la ciutadania s’ha elaborat el document que definirà el present més immediat i el futur de les Franqueses. I és que redactar aquest pla s’ha fet de manera compartida per tal que s’adapti a les necessitats reals del municipi. Des que va començar aquest nou mandat doncs hi ha hagut un treball que ha promogut tant la participació interna com l’externa per acabar redactar un Pla d’Acció Municipal realista de manera que les expectatives s’adiguin amb les capacitats tant tècniques com econòmiques a l’hora de desenvolupar-lo.

Totes les sessions, les internes amb treball tècnic i polític; i les externes amb la participació de la ciutadania, han estat profitoses. De fet, arran de les trobades amb les persones de les Franqueses que hi han volgut participar s’han redactat tres accions de nova creació i, a més, s’han pogut acotar d’una manera més ajustada les prioritats a l’hora de desplegar-les.

Amb tot, ja hi ha un Pla d’Acció Municipal redactat que marcarà les prioritats a seguir durant els propers quatre anys. Amb la voluntat de fer-lo públic i que tothom pugui conèixer el seu contingut es farà un acte de presentació obert a la ciutadania el proper dimarts, 27 de febrer, a les 19 hores, a la sala d’actes de l’Espai Can Prat.

Arxivat a: Ajuntament
Som-hi!
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)