Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Xerrada familiar "Comença el viatge a l'escola dels grans"

16/02/2024

Els centres educatius del municipi inicien jornades de portes obertes aquest febrer per preparar la preinscripció

Les famílies amb infants, que el curs vinent 2024-2025 començaran I3, han participat en la jornada "Comença el viatge a l'escola dels grans". Aquest esdeveniment, integrat dins del Pla Educatiu d'Entorn, és una oportunitat perquè les cinc escoles del municipi expliquin detalladament com és el procés de preinscripció escolar.

La presentació d'aquest procés ha estat acompanyada d'informació rellevant sobre els tràmits i els terminis establerts per a les sol·licituds de preinscripció amb la recomanació de consultar el web del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per a totes les actualitzacions pertinents.

La trobada ha comptat amb la intervenció del personal directiu dels centres d'ensenyament i s'ha organitzat amb la col·laboració dels centres educatius de primària i secundària del municipi, les escoles bressol municipals i les AMPA/AFA. A l'acte han assistit membres del consistori, entre els quals es trobava l'alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchado, i el regidor d'Educació, José Antonio Aguilera.

Per a aquelles persones interessades en conèixer més sobre els centres educatius del municipi, es facilita un enllaç amb el calendari de jornades de portes obertes.

Arxivat a: Educació
Comença el viatge a l'escola dels grans
Comença el viatge a l'escola dels grans
Comença el viatge a l'escola dels grans
Comença el viatge a l'escola dels grans
Comença el viatge a l'escola dels grans

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 13:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)