Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Consell Escolar Municipal celebra la seva primera sessió del 2024

09/02/2024

Aquest òrgan aplega docents i famílies de tots els centres educatius i representants municipals


La primera sessió del curs del Consell Escolar Municipal ha posat sobre la taula l'oferta educativa pel curs 2024-2025, el desenvolupament del Pla Educatiu d'Entorn durant l'any i la presentació del programa CuEme de cooperatives escolars. En total han participat una trentena de persones entre famílies, docents, representants municipals i ha incorporat els nous membres del Consell.

El responsable de dirigir la sessió ha estat el regidor d'Educació, José Antonio Aguilera, qui ha fet un reconeixement a la comunitat educativa per la seva importància en la tasca conjunta per a la millora de l'educació local. Aguilera ha donat obertura i tancament a la reunió. Una reunió durant la qual s'han parlat temes com:

El programa CuEme un projecte en el qual hi participa l'Escola Guerau de Liost i on l'alumnat es constituirà com a cooperativa per desenvolupar productes i tenir un primer contacte amb el món empresarial.

També s'ha presentat l'oferta educativa pel curs vinent escolar 2024-2025, confirmant que es mantindrà l'oferta de l'any anterior, després d'un treball conjunt amb el departament corresponent per evitar la disminució de línies.

Els assistents han conegut les accions d'aquest curs del Pla Educatiu d'Entorn (PEE). La reunió ha finalitzat amb la projecció d'un vídeo de VOTV, que ha presentat un petit reportatge sobre la feina d'investigació feta per dues alumnes de l'Institut Lauro sobre la mutilació genital femenina. El projecte compta amb la col·laboració de l'institut i de l'Ajuntament a través de l'Espai Zero i destaca el compromís conjunt per abordar temes sensibles i rellevants en l'àmbit educatiu i social.

Arxivat a: Educació
Consell Escolar 2024
Consell Escolar 2024
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 11:58h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)