Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La 27a Nit de l'Esport reconeix l'excel·lència esportiva del municipi

07/02/2024

El pròxim 23 de febrer a partir de les 20.30 h, a l'Hotel Ciutat Granollers

Les Franqueses es prepara per acollir la 27a edició de la Nit de l'Esport, una vetllada que posa de manifest el talent, l'esforç i els mèrits que han marcat la temporada esportiva 2022/2023.

Aquest esdeveniment, que s'ha convertit en una cita ineludible per al municipi, serà l'escenari perfecte per honorar aquells clubs i a esportistes que han destacat per la seva dedicació i la seva excel·lència en les diferents disciplines esportives.

Com cada any s'ha utilitzat un sistema d'autocandidatura, que permet postular-se per rebre aquests reconeixements. Amb un jurat d'experts que selecciona els finalistes i la participació activa de les entitats locals, per prendre la decisió final mitjançant una votació. Les diferents categories premiades seran: amateur, formació i promoció, masculí i femení, i també el millor entrenador/a i el millor equip femení i masculí.

A la vegada, es farà una menció especial als finalistes d'aquestes categories i es premiarà aquells/es esportistes, persones, clubs i entitats locals que han destacat pels seus èxits i dedicació en l'àmbit esportiu. A més, com a novetat d'enguany s'ha creat una nova categoria de millor esportista màster + 40, que reconeix els/les esportistes nascuts l'any 1982 o anteriors.

Els tiquets per assistir a l'esdeveniment poden adquirir-se a les oficines del Patronat Municipal d'Esports, situat a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h o dimecres i dijous de 9 h a 18 h. El preu de les entrades és de 25 euros, per a les persones majors de 15 anys, i 15 euros, pels infants de fins a 14 anys. Hi ha places limitades.

Més informació (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al 938 467 083

Arxivat a: Esports
27a Nit de l'Esport 2023
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 08:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)