Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El km 17 de la Mitjà Marató es dedica a Victòria Puertolas, “La Viky”, veïna de les Franqueses

17/01/2024

A la cerimònia d’homentatge hi han assistit "La Viky", els seus familiars, els alcaldes i alcaldesses i els representants dels ajuntaments de les Franqueses, Granollers, la Garriga i Canovelles.

"La Viky" és el nom del Km 17de la Mitja Marató de Granollers, Les Franqueses i la Garriga. En un acte celebrat avui a les Franqueses, l’Associació Esportiva La Mitja ha reconegut la figura de Victòria Puertolas, més coneguda com "La Viky", amb la col·locació d’una placa amb el seu nom al punt quilomètric número 17 del recorregut.

Victòria Puertolas és veïna de les Franqueses i era molt coneguda en l’entorn de la Mitjà per la seva participació activa en l’esdeveniment durant molts anys i, sobretot, per la seva gran personalitat.

A la cerimònia d’homentatge hi han assistit "La Viky", els seus familiars, els alcaldes i alcaldesses i els representants dels ajuntaments de les Franqueses, Granollers, la Garriga i Canovelles. Durant l’acte l'alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchaco, i l’exalcalde, Francesc Colomé, han destacat el protagonisme i l’animació que ella sempre aportava durant la celebració de la competició esportiva.

La placa de La Viky està situada al punt quilomètric número 17 del recorregut de la Mitja Marató, al passeig del Primer d’Octubre amb carrer Puiggraciós, a tocar de la Plaça de l’Ajuntament.

El fet de posar un nom en un km de la Mitja és un acte amb el qual l’Associació Esportiva La Mitja reconeix a persones vinculades amb la competició i que són o han estat una part important de l'esdeveniment. 

Arxivat a: Esports
km 17 de la Mitjà Marató
km 17 de la Mitjà Marató
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)