Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La xarcuteria Ca la Nurieta de Bellavista, 1r premi del Concurs d'Aparadors Nadalencs

15/01/2024

La botiga Dikido i la farmàcia Laura Pons guanyen els accèssits

La xarcuteria Ca la Nurieta, situada al carrer d'Estremadura 51 de Bellavista, s'endú el premi al millor aparador del 1r Concurs d'Aparadors Nadalencs. El veredicte del jurat s'ha conegut aquest migdia a la sala de plens de l'Ajuntament. Als responsables de Ca la Nurieta els han acompanya la botiga de roba, complements i joguines, Dikido (carretera de Ribes, 91) i la farmàcia Laura Pons (carrer del Pont, 16) que han aconseguit els accèssits. Ca la Nurieta ha guanyat un premi de 500 euros amb un orginal aparador on el pernil, el vi, els fuets o una ampolla d'oli, entre d'altres, s'han transformat en els elements del pessebre i en l'arbre de Nadal. L'aparador de Dikido ha jugat amb els llums de Nadal, els colors vermell i verd i amb les joguines. A la farmàcia han canviat les boles de l'arbre de Nadal per capses de medicament. El premi pels dos accèssits ha estat de 100 euros cadascún.

Aquesta ha estat la primera edició del Concurs d'Aparadors Nadalencs en el què han participat 17 establiments del municipi. Tot plegat, per promoure les botigues i el comerç. Tal i com ha dit la regidora de Comerç, M. del Mar Gallego, "el concurs és la millor oportunitat per donar a conèixer els começos del municipi i esperem que a la propera edició hi participin molts més establiments". Els premis han estat entregats per la regidora de Comerç, M. del Mar Gallego, per la regidora de Promoció Econòmica, Marta Reche, i per l'alcalde, Juan Antonio Corchado. Ha estat l'alcalde qui ha tancat l'acte tot i recordant que "encars ens queda molt a treballar en aquest àmbit i és molt necessari fer-ho, ja que els comerços doneu vida al municipi". 

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Entrega de premis del 1r Concurs d'Aparadors Nadalencs
Foto de grup de tots/es els/les participants en el concurs
Ca la Nurieta
Farmàcia Laura Pons
Dikido
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)