Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'art urbà torna a les Franqueses del Vallès amb la 2a edició d'Enamurart

10/01/2024

Una combinació única d'expressió artística, música i dansa, per als amants de la cultura urbana i tothom que valori la creativitat en totes les seves formes.

El dissabte 13 de gener, les Franqueses del Vallès té una nova cita amb l'art urbà amb la celebració de la 2a edició d'Enamurart. Una jornada plena de creativitat, música i ball, que reunirà 20 artistes de renom, provinents d'arreu d'Espanya i Europa.

Els talents creatius ompliran de vida els prop de 100 metres de mur de formigó del carrer de la Serra amb espectaculars grafitis. La llista d'artistes convidats inclou noms com Uri Kthr, Okan, Maga, Saves, Ypso, Reos, Stain, Eslicer, Kire, Wios, Zurik, Pako, Shore, Marcnone, Esprit, Yubia, Japon, Hen i Laiamarita.

La música també serà protagonista amb el col·lectiu de discjòqueis vallesans, Viatge Electrònic, que punxarà una selecció musical de les 11 h a les 15 h. A més, els assistents tindran l'oportunitat de participar en un taller gratuït de pintura de gorres, de les 11 a les 13h, on podran expressar la seva creativitat aplicant l'art del grafiti a una gorra personalitzada.

L'escola de dansa urbana Brooklyn Dance Studio de les Franqueses del Vallès posarà el punt àlgid a la jornada amb actuacions de Hip-Hop a les 13:30 h. Les seves interpretacions prometen captivar a tot el públic, grans i petits.

Amb una combinació única d'expressió artística, música i dansa, Enamurart es presenta com una oportunitat que no es poden perdre als amants de la cultura urbana i tothom que valori la creativitat en totes les seves formes.

Arxivat a: Cultura
2a edició d'Enamurart
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 14:09h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)