Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Hores tranquil·les a la piscina interior del Complex Esportiu Municipal

28/12/2023

La mesura es posa en marxa a partir del 13 de gener

L'Ajuntament de les Franqueses i els seus equipaments esportius continuen treballant en la línia de la inclusivitat, per això, a partir del 13 de gener s'implementaran dues franges setmanals d'hores tranquil·les per afavorir l'assistència de persones usuàries amb baixa tolerància als estímuls sensorials com poden ser, per exemple, les persones amb Transtorns d'Especte Autista (TEA).

Des de dissabte 13 de gener, i cada setmana, s'habiliten dues franges horàries, els dissabtes de 16 a 18 h i els diumenges, de 9 a 11 h. Durant aquestes 4 hores, es redueix la intensitat acústica de la piscina coberta i es demana el màxim silenci a les persones usuàries tant a la zona d'aigües com als vestidors.

L'objectiu d'aquesta mesura i d'altres similars que s'han dut a terme en els darrers anys és fer accessibles les activitats que es realitzen al màxim de col·lectius, tenint en compte la diversitat funcional. En aquest cas, i amb les persones amb neurodivergència com a principals destinatàries, la piscina limitarà tota mena de sorolls com la música o els bufadors d'aigua i la persona socorrista vetllarà perquè no hi hagi crits ni converses en to alt.

Cursos de natació per a infants amb TEA

Paral·lelament a les hores tranquil·les a la piscina interior del Complex Esportiu Municipal, l'associació TEA Vallès Oriental està preparant cursos de natació per a infants amb TEA. L'oferta i el nombre i característiques dels grups dependran de la demanda que hi hagi. Per tant, si alguna família està interessada en aquests cursets, cal que es posi en contacte amb l'associació al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Piscina
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)