Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament de les Franqueses i la Generalitat estudien vies de col·laboració en matèria esportiva

13/12/2023

Les dues institucions s’han reunit per tractar possibles propostes de col·laboració amb el municipi com a Vila Europea de l’Esport 2024.

El passat 7 de desembre les Franqueses recollia al Parlament Europeu la bandera que l’acredita com a Vila Europea de l'Esport 2024, designació que concedeix l'Associació de Capitals i Ciutats Europees de l'Esport (ACES Europe). Així, les Franqueses entra oficialment al club de les viles europees que reben aquest títol el 2024.

En aquest sentit l’alcalde, Juan Antonio Corchado, i el regidor d’Esports, Carlos Munzón, s’han reunit aquest dimecres matí amb el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Josep March Claret, per presentar el projecte i estudiar possibles vies de suport. Al llarg de la trobada, el representant de la Generalitat ha exposat les línies de subvencions que existeixen per activitats d’impactes significatius i ha identificat diverses línies de suport a les quals es pot acollir l’Ajuntament.

Un dels aspectes que s’ha destacat durant la trobada ha estat l’excepcionalitat i la singularitat de la nominació i la importància en la projecció del municipi que pot suposar.

A banda, l’Ajuntament ha aprofitat la reunió per plantejar diverses qüestions relacionades amb l’àmbit esportiu, com és el decret de sequera i com aquest afectarà a les instal·lacions esportives, així com l’aplicació de la normativa europea en els camps de futbol de gespa artificial.

Arxivat a: Esports
Reunió amb el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Josep March Claret
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 14:09h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)