Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local de les Franqueses i els Mossos d’Esquadra de Granollers consoliden la col·laboració en termes de seguretat

12/12/2023

Ja fa més d’un any que els dos cossos treballen conjuntament en diversos operatius

Aquest dimarts, Jesús Hernández, sergent, i Xavi Gil, caporal, de la Policia Local de les Franqueses i Joan Coll, cap, i Remei Linares, sotscap, de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra a Granollers s’han reunit amb l’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Antonio Corchado, per tal de preveure la col·laboració dels dos cossos en termes de seguretat al municipi. Ja fa més d’un any que les dues policies treballen conjuntament en operatius periòdics a diferents punts.

Ambdues parts fan una valoració molt positiva d’aquesta cooperació conjunta i han previst una planificació per continuar el treball al llarg de 2024, tot i que abans reforçaran la vigilància per la campanya de Nadal. «Ja vaig anunciar que la seguretat era un dels pilars més importants d’aquest mandat. Per això cal enfortir aquestes sinergies i prendre el compromís de continuar en aquesta línia l’any vinent», ha explicat l’alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchado.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra també han començat a planificar la propera Junta Local de Seguretat, que se celebrarà entre els mesos de gener i febrer de 2024. I en aquesta sessió ja es tractarà un dels temes més importants per al nou govern, que és la redacció del Pla Local de Seguretat. Una acció inclosa en el Pla d’Acció Municipal d’aquesta legislatura a les Franqueses.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat Ciutadana
Reunió Policia Local i Mossos d'Esquadra
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)