Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses incorpora un nou servei d’atenció personalitzada sobre lactància materna

04/12/2023

L’associació ENEI s’encarregarà de derivar al SIAD aquelles necessitats i consultes que els arribin.

L'Ajuntament de les Franqueses ha posat en marxa un servei, a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), en col·laboració amb l’entitat Espai Nadó-Espai Infant (ENEI), per donar acompanyament a totes les mares o persones gestants del municipi que vulguin rebre suport professional i personalitzat sobre la lactància.

S’ofereix orientació en diferents moments com poden ser: dubtes des de l'embaràs, inici de l'alimentació complementària, deslletament, tornada a la feina, nou embaràs i lactància, lactància en tàndem, diferida, entre d'altres.

El servei d’assessorament compta amb l’equip d’expertes de LactApp, la primera aplicació mòbil dedicada a la lactància, i es presta de manera presencial o en línia.

L’entitat Espai Nadó-Espai Infant (ENEI), amb més de 12 anys de trajectòria treballant vers la criança conscient i l’alletament matern, s’encarregarà de derivar al SIAD aquelles necessitats i consultes que els arribin.

El servei també es pot sol·licitar directament al SIAD a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), per telèfon o whatsapp al 670 311 604.

Sobre ENEI

L'associació Espai Nadó-Espai Infant (ENEI) va néixer a les Franqueses a iniciativa d’un grup de mares que van copsar la necessitat detenien les famílies de compartir interessos i rebre suport sobretemes com la criança conscient o l'alletament matern, entre d’altres.

Des de l'associació es proposen grups de postpart, criança, tallers per famílies amb nadons i infants, es participa en les festes populars oferint sempre una proposta per als infats i, també es participa en actes de conscienciació que poden ser d'interès en aquesta etapa de la vida, com poden ser la Setmana Europea de la Lactància Materna o el Dia Mundial del Dol Perinatal, Gestacional i Neonatal.

Arxivat a: Ajuntament
Setmana de la Lactància Materna
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 10:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)