Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Renovat el conveni de col·laboració amb l’Associació Esportiva Ramassà

30/11/2023

L’acord, signat aquest migdia a l’Ajuntament, dona suport als projectes esportius, solidaris i de cooperació que organitza l’entitat.

L'Ajuntament de les Franqueses i l'Associació Esportiva Ramassà han renovat el conveni de col·laboració que van iniciar fa 4 anys per donar suport als projectes esportius, solidaris i de cooperació que organitza l’entitat.

El president del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses del Vallès i regidor d’Esports, Carlos Munzón, i el president de l’AE Ramassà, Jordi Grivé, han signat el conveni aquest migdia a l’Ajuntament, en presència de l’alcalde Juan Antonio Corchado. L’acordposa de manifest el reconeixement, per part del consistori,del vincle que existeix entre l’esport, la solidaritat, la cultura i l’educació, àmbits que formen part de l’eix transversal dels projectes que desenvolupen a l’AE Ramassà.

A través d’aquest conveni, l’Ajuntament realitzarà una aportació anual de 6000 €, durant un període de quatre anys, amb la finalitat de col·laborar en la tasca esportiva, solidària i de cooperació que l’AE Ramassà porta a terme, preferentment, en el continent africà.

La signatura de l’acord respon a l’interès municipal per a la promoció de l’activitat física i l’esport, en totes les seves vessants, i el reconeixement del paper bàsic que juguen les associacions esportives per difondre l’esport i els seus valors en el teixit social.

Sobre l’AE Ramassà

L’Associació Esportiva Ramassàés una entitat esportiva i social de les Franqueses del Vallès amb gairebé 50 anys d’història. Des de l’any 2014 organitza i desenvolupa projectes esportius, solidaris i de cooperació amb països comEtiòpia, Benín, Uganda, Camerun, Madagascar, Costa d’Ivori i Gàmbia, organitzant partits de futbol contra un dels millors equips de cada país.

Alhora porta a terme accions de sensibilització i d’educació pel desenvolupament en escoles, instituts, empreses, institucions públiques i altres entitats del tercer sector, per parlar sobre esport i impacte social.

L’entitat manté una estreta col·laboració i compta amb el suport del Fons Català de Cooperació per al desenvolupament dels seus projectes i és membre de la comunitat internacional Common Goal i de la iniciativa de les Nacions Unides Football for the Goals.

Arxivat a: Esports
Signatura conveni Ramassa 2023-26
Signatura conveni Ramassà 2023
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 11:58h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)