Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El govern es reuneix amb la Generalitat per demanar millores en termes d’habitatge

21/11/2023

L’Ajuntament reclama poder gestionar els pisos de protecció oficial del municipi

Ja fa mesos que el govern de les Franqueses va anunciar que es reuniria amb la Generalitat per demanar millores en termes d’habitatge. Aquest dimarts, l’alcalde, Juan Antonio Corchado; la regidora d’Urbanisme, Imma Ortega; la regidora de Processos Estratègics, Marta Reche; i la regidora de Polítiques Socials, Marta Sánchez; s’han reunit amb Albert Toledo, director de Promoció de l’Habitatge i Eugeni Martínez, director de l’operativa d’Actuacions d’Urgència en matèria d’Habitatge amb tres objectius molt concrets:

  • Demanar que l’Ajuntament de les Franqueses pugui gestionar directament els habitatges de protecció oficial que hi ha al municipi, mitjançant un conveni amb la Generalitat.

  • Incloure el futur parc d’habitatges socials projectats al municipi dins el Programa Marc de l’Incasol que preveu la creació de 10.000 habitatges de lloguer social fins al 2026.

  • Impulsar un canal de comunicació d’emergències entre l’Ajuntament de les Franqueses i la Generalitat per tal de coordinar la Taula d’emergència en l’àmbit d’habitatge i pobresa energètica.

El govern ha fet aquestes demandes de treball en xarxa tenint en compte que l’Ajuntament és l’administració més propera a la ciutadania i, per tant, té la informació més directe sobre la realitat del municipi.

Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials, Urbanisme i Activitats
Reunió amb habitatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)