Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes torna a les pistes de les Franqueses

03/11/2023

La competició reunirà als vuit millors jugadors espanyols d’aquesta especialitat.

Del 9 al 12 de novembre les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Les Franqueses del Vallès seran l'escenari del Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes Open Onat Foundation. Una competició impulsada per la Real Federación Española de Tenis (RFET) i que, per segon any competitiu, és organitzada pel Club de Tennis Els Gorchs amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

Durant aquests dies les persones espectadores podran gaudir del joc d'esportistes d'alt nivell que han competit en l'àmbit internacional. Per a José Coronado, jugador de tennis en cadira de rodes i ambaixador del Gorchs Tennis Project, «per a nosaltres, com a jugadors, és molt important poder disposar d'un Màster Nacional com aquest, en el qual competeixen els 8 millors jugadors del rànquing nacional. És un premi al treball de tot un any.»

Els 8 jugadors en cadira de rodes que participaran en l'edició d'enguany són Martín de la Puente, que actualment és el número quatre del món, Dominik Bukala, Enrique Siscar, Francesc Prat, M Roque García, Francisco García Vena, Alvaro Illobre i Arturo Montes.

Tal com explicava Jaume Marqués, president del CT Els Gorchs, el torneig porta el nom d'ONAT Foundation, una associació que aposta per l'esport inclusiu i amb la qual es fa una feina conjunta des del Gorchs Tennis Project (GTP). Per a Marquès l'objectiu de l'Open és precissament visibilitzar i sensibilitzar el tennis inclusiu i, de fet, «estem complint un dels valors del GTP que és organitzar aquest tipus de competicions».

Per a Juan Antonio Corchado, alcalde de les Franqueses, «L'organització conjunta de l'Ajuntament i el Club de Tennis els Gorchs és garantia d'èxit. La setmana passada ja ho vam poder comprovar amb el XII Torneig Internacional de Tennis Femení i ho tornarà a ser en aquesta nova edició del Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes».

Sobre l’organització de la competició també ha parlat Javier Soler, director esportiu de la RFET, qui assegurava que les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Les Franqueses «són perfectes i hi ha una gran implicació per part del municipi, la qual cosa per a nosaltres és molt important. Per part nostra no tindríem cap inconvenient perquè el torneig es perpetuï aquí, a les Franqueses".

Arxivat a: Esports
Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes 2023
Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes 2023
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 14:09h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)