Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions al trànsit previstes entre el 28 i 29 d'octubre per diferents activitats esportives

26/10/2023

Aquest cap de setmana tenen lloc el Tast de la Mitja i les competicions del Gran Premi Les Franqueses KH7 i Dark Cross.

Aquest cap de setmana, 28 i 29 d'octubre, es celebren diferents actes esportius a les Franqueses que causaran algunes afectacions al trànsit. Aquestes activitats són el Tast de la Mitja i les competicions Gran Premi Les Franqueses KH7 i Dark Cross.

Tast de la Mitja 2023

Dissabte 28 d’octubre, a les 9.30 h, se celebra la prova esportiva el Tast de la Mitja amb sortida al municipi de la Garriga i arribada al municipi de Canovelles amb part del recorregut dins el polígon del Pla de Llerona. Per aquest motiu, es preveuen restriccions de la mobilitat a les vies perifèriques que donen accés al polígon del Pla de Llerona.

Recorregut:
Accés al municipi pel camí de Can Pep fins al rotonda de la BV1433 (ctra. de l’Ametlla), continuació per Via d’Europa fins a la rotonda del carrer de França, continuació per carrer de França fins l’encreuament del carrer de Iugoslàvia, continuació pel carrer de Iugoslàvia fins l’encreuament del carrer de Portugal, accés al carrer de Portugal direcció a la Via d’Europa, un cop s’arriba a l’encreuament de la Via d’Europa gir a la dreta i continuació per la Via d’Europa fins al municipi de Canovelles on es troba situada l’arribada.

Vies principals afectades:

  • Camí de Can Pep.
  • Via d'Europa.
  • Camí Antic de Vic.
  • Pont del carrer de França.
  • Camí de Can Toni.

Recomanacions de mobilitat:

Per desplaçar-se direcció la Garriga o Granollers es recomana fer ús de la ctra. de Ribes, de la carretera C-352 o de la C-17.

 

Gran Premi de Ciclocròs les Franqueses KH7 i prova esportiva Dark Cross

Els dies 28 i 29 d’octubre, se celebra a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme, el Gran Premi de Ciclocròs les Franqueses KH7 i la prova esportiva "Dark Cross", per aquest motiu es produiran les restriccions següents:


Prohibició d'estacionament:

  • Es prohibeix l’estacionament al carrer de Suècia.
  • Es prohibeix l'estacionament al carrer d'Holanda, des de l'encreuament del carrer de Suècia fins al carrer de Noruega.
  • Es prohibeix l’estacionament al carrer d’Alemanya des de carrer de Suècia fins a carrer de Luxemburg.


Prohibició de circulació:

  • Es prohibeix la circulació al carrer de Suècia (zona habilitada com a circuit).
  • Es prohibeix la circulació al carrer d'Holanda, des de l'encreuament del carrer de Suècia fins al carrer de Noruega (habilitada com a circuit).

Zona habilitada per aparcament d'autocaravanes:

S'habilita com a zona d'aparcament d'autocaravanes al carrer d’Alemanya zona més pròxima al circuit.

 

Tot i les restriccions i les recomanacions exposades, per motius organitzatius i de seguretat es poden produir modificacions d'última hora.

Per a qualsevol dubte podeu trucar al telèfon de la policia el 938 467 575, escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé mantenir-vos informat a través de les xarxes socials Twitter: @plfranqueses o Facebook: https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Arxivat a: Esports
Restriccions trànsit Gran Premi Les Franqueses KH7 i Dark Cross 2023
Restriccions trànsit Tast de la Mitja 2023
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/04/2024 a les 12:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)