Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En marxa la construcció d'una nova rotonda a la C251, ctra. de Cardedeu

03/10/2023

Els accessos al camí de Can Carreró i al camí de Can Cantallops

La carretera C251, carretera de Cardedeu, comptarà en uns mesos amb una nova rotonda. Aquest element facilitarà els accessos a banda i banda de la via en el tram entre la Ronda i Can Jorn i se situarà a l'alçada de la benzinera.

Aquestes obres suposen afectacions a la circulació a la mateixa carretera, on es redueix la velocitat mentre durin les obres i, també, als accessos que hi ha a banda i banda.

Els accessos afectats són, a la banda est, l'accés nord al camí de Can Cantallops. Mentre durin les obres, els veïnat d'aquesta zona haurà d'entrar i sortir per l'accés sud del camí (carrer Pla de l'Estany/Taller d'en Pich).

A la banda oest, queda tallat l'accés al camí de Can Carreró i, mentre durin les obres, només s'hi arribarà des de la Ronda, sortida de Bellavista, i agafant el camí Antic de Cardedeu. La connexió entre el Polígon 10 i el camí de Can Carreró està tallada a l'alçada del polígon, per tant, des de la sortida de la Ronda només es podrà accedir al Polígon 10, no a Can Carreró.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Plànol d'afectacions al camí de Can Carreró i vies alternatives
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)