Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Setmana d’activitats per la lactància materna a les Franqueses

29/09/2023

Torna l’exposició El teu espai també és el meu espai amb imatges de dones alletant en diversos espais del municipi

Un any més les Franqueses se suma a la Setmana Europea de la Lactància Materna que se celebra, del 9 al 15 d'octubre, en molts països europeus per promoure els beneficis la lactància materna i parlar al voltant de la seva importància per a la salut de les criatures i les mares.

L'Ajuntament de les Franqueses i l'Associació Espai Nadó – Espai Infant. Grup de Lactància i Criança Respectuosa (ENEI) han programat un conjunt d'accions al municipi que començaran el 7 d'octubre, una d'elles és l'alletament popular que es farà a les 11 h, a la plaça de Can Font, i que anirà seguida de la lectura d'un manifest per part d'ENEI i de la presentació de la col·laboració amb el servei d'assessorament de LactApp, la primera app dedicada a la lactància i a la maternitat que ofereix atenció de manera personalitzada. Un servei que es posa a disposició de les mares de les Franqueses de forma gratuïta i que es pot sol·licitar a través del SIAD.

En el marc del programa d'activitats i per continuar donant visibilitat i reivindicar la lactància materna a l'espai públic, també torna l'exposició El teu espai també és el meu espai, de la fotògrafa Esther Berruezo Sáez, que recull imatges de dones alletant els seus fills i filles en diversos espais del municipi. La mostra es podrà veure, del 16 d'octubre fins al 16 de novembre, en les farmàcies del municipi, i posteriorment en altres equipaments de les Franqueses.

A banda, el SIAD i la psicòloga Neus Estrada Carreras, organitzen la xerrada Postpart, parella i sexualitat, que permetrà parlar de l'etapa del postpart, un període clau en la vida d'una dona, com caminar-la en parella i es posarà la mirada en com viure la sexualitat amb plenitud. La cita serà l'11 d'octubre, de les 10.30 h a les 12 h, a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal de Corró d'Avall.


Més informació i inscripcions a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Setmana de la Lactància Materna
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 14:09h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)