Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La periodista i escriptora Cristina Fallarás, convidada de l’11 de setembre a les Franqueses

05/09/2023

Aquest any, la tertúlia es farà a la sala d’actes de l’Espai Can Prat

Aquest any la convidada de l’11 de setembre és la periodista i escriptora Cristina Fallarás. Amb ella, a més, s’inicia un canvi de format i ubicació amb una tertúlia a la sala d’actes de l’Espai Can Prat.

Cristina Fallarás (Saragossa, 1968) és periodista i escriptora, coneguda per la defensa dels drets de la dona i el seu posicionament per la recuperació de la memòria històrica. De fet, l’any 2018 Fallarás impulsa l’etiqueta #Cuéntalo a les xarxes socials amb l’objectiu que les dones relatessin les agressions sexuals que han patit. Només en els 10 primers dies d’aquesta acció, tres milions de dones de 60 països diferents van explicar les seves vivències. Ara, ha engegat el moviment #SeAcabó arran del petó forçat de Luís Rubiales a la jugadora de futbol Jennifer Hermoso. 

Com a periodista ha treballat i continua en actiu a diversos mitjans de comunicació com TV3, Cuatro o TVE. Ha rebut diversos premis per la seva feina periodística.

Fallarás compagina el periodisme amb l’escriptura publicant més d’una desena de novel·les fins ara com ara Honrarás a tu padre y a tu madre (Anagrama, 2018) o La Loca (Penguin Random House, 2022). Amb la seva faceta com a escriptora també ha rebut diversos premis com el Premio Ciudad de Barbastro de Novela Breve i el Premio Hammett, aquest últim va ser la primera dona a guanyar-lo.

La tertúlia amb la periodista i escriptora Cristina Fallarás es farà l’11 de setembre, a les 10.30 hores, a la sala d’actes de l’Espai Can Prat. La commemoració de la Diada Nacional de Catalunya continuarà després, a les 12 hores, al monòlit del passeig del Tagamanent, amb un acte institucional amb l’ofrena floral i el concert de la Coral Xeremella i el Cor Camins, i ballada de sardanes amb Sardanistes Franquesins i la Cobla La Nova Vallès.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
11 de setembre 2023
Cristina Fallarás
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 08:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)