Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Segon curs de gratuïtat del material escolar per als infants del municipi

04/08/2023

Només l'alumnat inscrit en centres de fora de les Franqueses ha de presentar documentació

Durant el curs 2023-2024 l'alumnat de les Franqueses des d'I3 fins a 6è de Primària torna a gaudir de la gratuïtat del material escolar. L'Ajuntament inverteix fins a 170.000 euros en aquests ajuts que es tradueixen en 77 euros per alumne en concepte de material fungible: papers, llapis, bolígrafs, llibretes... i qualsevol altre element d'aquest tipus que es necessiti a l'aula.

D'aquests ajuts se'n beneficien tots els infants empadronats a les Franqueses matriculats dins o fora del municipi sempre i quan sigui un centre educatiu sostingut amb fons públics, o sigui, escoles públiques o concertades.

Com en la primera edició, pel que fa a l'alumnat dels centres educatius de les Franqueses, la gestió es realitza directament a través de les escoles i, per tant, les famílies només han d'omplir el formulari que se'ls facilitarà a principi de curs i retornar-lo a l'escola. L'alumnat empadronat al municipi però escolaritzat en una altra població haurà de presentar la sol·licitud d'abonament de l'ajut presentant una instància a l'Ajuntament.

Les dates i la documentació necessària per a que les famílies de les Franqueses amb infants que estudien fora del municipi es publicaran al web municipal durant el mes de setembre.

Arxivat a: Educació
Segon curs de gratuïtat material escolar per als infants del municipi
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 08:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)