Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Actuacions de millora als equipaments dels centres educatius del municipi

03/08/2023

Aprofitant el període de vacances per preparar i millorar els serveis de les escoles de cara al proper curs

Accions per pal·liar els efectes del canvi climàtic a les escoles

Davant l'augment de les temperatures com a conseqüència del canvi climàtic, des de l'Ajuntament ja s'han fet les primeres actuacions a les escoles d'Educació Infantil i Primària del municipi. A finals d'aquest curs, s'ha dotat els centres educatius de sistemes de ventilació mòbils, 10 unitats a cada escola. Ara, s'està treballant dins el Pla d'Adequació al Canvi Climàtic del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per implementar noves mesures de cara al curs 2023-2024. Els projectes previstos i pressupostats en 39.250,59 euros, preveuen la creació de més espais d'ombres i la instal·lació de veles als patis de les escoles i la instal·lació de sistemes d'aire condicionat a les dues Escoles Bressol Municipals que encara no en disposen, Cavall Fort i les Tres Bessones.

Millores a l'Escola Joan Sanpera i Torras durant les vacances

Com cada any, des de l'Ajuntament es planifiquen feines de millora dels centres escolars durant el període vacacional. Enguany, l'Escola Joan Sanpera i Torras veurà renovada la zona de sanitaris de l'ala d'Educació Infantil (I3, I4 i I5). Aquesta intervenció pretén, no només modernitzar i millorar les instal·lacions, sinó també adequar-les amb criteris d'estalvi energètic i d'aigua i fer-les més accessibles per fomentar l'autonomia dels infants, adaptant-les a la seva alçada i a les seves capacitats. 

L'edifici de l'Escola Joan Sanpera i Torras és una de les construccions més antigues pel que fa a equipaments educatius, ja té gairebé 30 anys, i any rere any, es van millorant els seus espais.

 

 

Arxivat a: Educació
Escola Joan Sanpera i Torras
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 12:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)