Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les trobades entre l'Ajuntament i escoles i famílies tanquen el curs

14/07/2023

Les reunions serveixen per valorar els programes i les accions realitzades i per proposar-ne de noves


El curs 2022-2023 s'acaba, ja fa dies que l'alumnat ha finalitzat les classes i que els equips docents treballen sense infants ni joves. El mes de juliol és un bon moment per fer valoració del curs i, aquesta setmana, l'Ajuntament ha aprofitat per reunir-se amb els equips directius de les escoles de primària i dels instituts de secundària i amb les AMPA i les AFA.

Amb les direccions dels centres educatius s'ha fet un repàs a les accions fetes tant des de l'àrea d'Educació com des de la resta d'àrees de l'Ajuntament i, també, del desplegament del Pla Educatiu d'Entorn. Aquesta trobada serveix tant per conèixer l'opinió i les propostes de les escoles i dels institus com per valorar i donar trasllat a les diferents àrees que han treballat amb els centres.

La reunió amb les AMPA i les AFA, la tercera d'aquest curs, s'ha centrat en el Pla Educatiu d'Entorn, en actuacions realitzades i en propostes per incloure-hi de cara al 2023-2024. En aquest sentit, les famílies han apuntat la possibilitat d'oferir xerrades més específiques sobre temes jurídics. També han valorat molt positivament les trobades amb l'Ajuntament i la necessitat de mantenir-les.

En aquestes trobades han participat l'alcalde, Juan Antonio Corchado, el president del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, Àlex Vega, i el regidor d'Educació, José Antonio Aguilera.

Arxivat a: Educació
Trobada amb les AFA i AMPA
Trobada amb els equips directius
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 12:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)