Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Aula de Natura, entre els 21 projectes finalistes dels premis Arquitectura del Consell Superior de Col·legis d'Aquitectes de l'Estat

18/05/2023

Els 6 projectes guanyadors es donaran a conèixer a finals del mes de juny

L'edifici de l'Aula de Natura del Parc del Falgar i la Verneda, obra d'Àngels Castellarnau i Josep Bunyesc, puja un graó més en el premis Arquitectura del Consell Superior de Col·legis d'Aquitectes de l'Estat i se situa entre els 21 projectes finalistes.

Aquest edifici destaca destaca pel seu vessant sostenible tingut en compte tant a l’hora de construir-lo com de planificar el seu manteniment posterior des dels paràmetres medi ambientals. L'Aula de Natura incorpora, per exemple, 18 plaques fotovoltaiques, un sistema de pous canadencs que climatitza l'espai amb geotèrmia o un mur, el del vessant sud, tipus Trombe fet amb terres extretes de la zona que ajuden a aconseguir un efecte aïllant. Aquests elements converteixen l'edifici en un espai sostenible i autosuficient i són els que han convençut el Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes de l'Estat de mantenir l'Aula de Natura en la lluita per un premi.

El 22 de juny es coneixeran els projectes premiats. En seran 6 i en diverses categories: Premi Sostenibilitat i Salut, Premi Nova Bauhaus, Premi Hàbitat, Premi Re a la Rehabilitació, Premi Professió i Premi Compromís.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Aula de Natura
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)