Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses acull a un equip de joves de Dindefelo (Senegal) per celebrar un torneig de futbol

28/04/2023

Aquesta és una de les accions de col·laboració a través de l'esport entre les Franqueses i el poble senegalès

L'esport és més que una activitat física, és un mitjà de cooperació social, de difusió de valors i de motivació per a joves. Aquesta setmana, les Franqueses acull a un equip de 17 joves i a representants institucionals del poble de Dindefelo, un poble al sud est del Senegal, que venen al municipi per participar en un torneig de futbol. Aquesta és una de les accions de la col·laboració entre el projecte de participació de joves del municipi senegalès amb els programes esportius organitzats als clubs de les Franqueses i amb l'Associació d'Intercanvis Socials i Culturals de les Franqueses.

Aquest divendres, 28 d'abril, s'ha celebrat una recepció de la comitiva a l'edifici de l'Ajuntament, durant la qual s'ha obsequiat l'equip esportiu amb un conjunt d'equipament de futbol format per unes botes, unes mitges i dues samarretes. Els joves senegalesos són al municipi des del matí de dijous, 27 d'abril, i passaran una setmana fins el dimecres, 3 de maig. Com a part del torneig, l'equip de Dindefelo participarà en un total de cinc partits de futbol que se celebraran als camps de Llerona, de Corró d'Avall i de Bellavista.

Tot i que el motiu principal pel qual són aquí és el futbol, durant aquesta setmana hi ha un grapat d'activitats previstes que inclouen altres esports, com piscina o tir amb arc, i activitats culturals i de percepció de la realitat social del municipi de les Franqueses, a més de diverses dinàmiques de grup i cohesió social entre els joves del Senegal i de les Franqueses.

 

Arxivat a: Esports
Recepció esportiva de la comitiva de Dindefelo (Senegal)
Recepció esportiva de la comitiva de Dindefelo (Senegal)
Recepció esportiva de la comitiva de Dindefelo (Senegal)
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)