Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament contracta a 10 nous plans d'ocupació

28/04/2023

Les contractacions tenen una durada de sis mesos i són per fer feines de manteniment

Deu nous plans d'ocupació s'incorporen a la plantilla de l'Ajuntament. El contracte l'han signat el matí del divendres, 28 d'abril, acompanyats de l'alcalde, Frances Colomé, i de la regidora de Dinamització Econòmica, Raquel Cortés.

Aquestes contractacions, totes de persones veïnes de Bellavista, formen part del projecte de Treball als Barris. Els contractes tenen una duració de 6 mesos i són per fer feines de manteniment a la Brigada Municipal, als diferents equipaments del Patronat Municipal d'Esports i a les escoles del municipi.

Els contractes de plans d'ocupació són una oportunitat per incorporar a la feina a persones en risc d'exclusió laboral com poden ser joves, majors de 45 anys, dones o persones en situació d'atur de llarga durada.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Contractació de nous plans d'ocupació - Abril 2023
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)