Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El ciclisme de competició torna a Corró d'Amunt amb la Copa Catalana de la BTT

29/03/2023

Primera gran competició al municipi després de la designació de les Franqueses com a Vila Europea de l'Esport 2024

La Copa Catalana de BTT arriba un any més a Corró d'Amunt el pròxim diumenge 2 d'abril. Aquesta cursa és una prova esportiva d'alt nivell i d'abast internacional que, a més, coincideix a ser el primer gran esdeveniment esportiu després que les Franqueses hagi estat nomenada Vila Europa de l'Esport 2024. Enguany, el circuit, conegut pels seus paisatges naturals i integració amb la natura, s'ha vist escurçat, però s'hi han afegit més voltes per així concentrar l'acció en un tram més concret.

La competició arriba a la seva 21a edició en un context molt important per les Franqueses, ja que acaba de ser designada com a Vila Europea de l'Esport 2024. L'alcalde, Francesc Colomé, atribueix a les entitats i a esdeveniments esportius com aquest que el municipi hagi rebut aquesta distinció. "Competicions com aquesta porten el nom de les Franqueses més enllà de les nostres fronteres", així ha dit Colomé durant la roda de premsa celebrada la tarda del dimarts 28 de març. La regidora d'Esports, Montse Vila, ha afegit que ara que el municipi és Vila Europea de l'Esport "serem un punt de referència mundial de la bona pràctica esportiva" i que "aquesta competició promou els valors de cohesió social i inclusió a través de l'esport".

La roda de premsa en què s'ha presentat la Copa Catalana de BTT ha tingut lloc a la sala polivalent de la Zona Esportiva de Corró d'Amunt i ha comptat amb les intervencions de Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès; Montse Vila, regidora d'Esports; Josep Mauri, president del Club Ciclista Corró d'Amunt; Joaquim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme; Albert Balcells, representant d'Ocisport; Jordi Masferrer, gerent de Biking Point, i dels ciclistes Laia Galvany i Gerard Moya.

Durant la roda de premsa, el president del CC Corró d'Amunt, Josep Maurí, ha obsequiat el Patronat Municipal d'Esports amb un llibre fotogràfic de Marta Costa i Alegria Comas amb la col·laboració del Club Ciclista de Corró d'Amunt, un llibre que fa un recull de fotografies i de premsa del club al llarg dels anys per commemorar el 25è aniversari que van celebrar el darrer any. La primera pàgina del llibre es dedica a Toni Costa, a qui també se l'homenatja durant la Copa Catalana de BTT, que també rep el nom de Memorial Toni Costa.

Aquesta trobada ciclista tindrà lloc el diumenge 2 d'abril i hi participaran tant bikers locals com internacionals. L'alcalde, Francesc Colomé, ha aprofitat per donar les gràcies a les entitats organitzadores, als patrocinadors de la cursa i als participants, ja que sense ells, una competició de projecció internacional com ho és el Memorial Toni Costa, no seria possible.

A continuació, la programació prevista per diumenge:

  • 8 h - Recollida de dorsals: fins 30 minuts abans de cada cursa.
  • 9 h - 1a Sortida: categories cadet, junior femenina, màster 30/40 femenina i màster 40/50/0 masculina
  • 10.40 h - 2a Sortida: categories elit femenina, S23 femenina, junior masculina i màster 30 masculina
  • 12.30 h - 3a Sortida: categories elit masculina i S23 masculina
  • 14 h - Entrega de premis
Arxivat a: Esports
Copa Catalana de BTT Memorial Toni Costa 2023
Roda de premsa Copa Catalana de BTT 2023
Roda de premsa Copa Catalana de BTT 2023
Roda de premsa Copa Catalana de BTT 2023
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)