Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ja pots demanar certificats i volants d'empadronament de manera electrònica

17/03/2023

Per fer-ho és imprescindible tenir certificat digital

La seu electrònica de l'Ajuntament ha ampliat el catàleg de gestions que es poden realitzar en línia. Des de fa uns dies ja es poden demanar els certificats i els volants d'empadronament sense necessitat de desplaçar-se fins a les oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania. 

Per gestionar l'obtenció d'aquests dos documents només cal entrar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament des del web municipal (a través del bànner que trobareu al final de la pàgina). Allà cal clicar a la icona on posa "Padró" . Automàticament, ens demanarà entrar amb certificat digital. Quan ho fem ja podrem demanar el certificat o el volant d'empadronament. Un cop finalitzat el procés, rebrem el document adjunt en un correu electrònic. En el cas del volant, la recepció serà en pocs minuts. En el cas del certificat, pot trigar unes hores.

Aquí teniu l'enllaç al tràmit.

Arxivat a: Ajuntament
Com demanar el volant i el certificat d'empadronament en línia en 4 passes
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)