Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença el procés per instal·lar 10 punts de control amb càmeres de videovigilància per millorar la seguretat

02/03/2023

Els primers dispositius s’instal·laran a la plaça d’Espanya de Bellavista i a l’entrada al mateix nucli des de la Ronda Nord

Ja fa temps que l’Ajuntament de les Franqueses treballa en diverses mesures per millorar la seguretat al municipi. Una de les accions previstes és la instal·lació de diversos punts de control amb càmeres de videovigilància a llocs estratègics. Aquests dispositius tindran un sistema integrat de lectura de matrícules per poder, entre d’altres, enviar automàticament alertes de matrícules buscades per motius policials, així com fer recerques posteriors de matrícules concretes. Les noves càmeres s’integraran al sistema de gestió de vídeo de què disposa la Policia Local.

La inversió total de l’Ajuntament per a instal·lar aquestes càmeres de videovigilància és de 530.000 euros. Actualment, hi ha obert el període de licitació de la primera fase, en què es destinaran 300.000 euros i hi ha previstos 10 punts de control. Els primers dispositius d’aquesta primera fase es col·locaran a la plaça d’Espanya de Bellavista i a l’entrada al mateix nucli des de la Ronda Nord. La segona fase preveu una inversió de 230.000 euros i la instal·lació d’11 punts de control.

Per tant, en els propers mesos, hi haurà 21 punts de control més a les Franqueses que ajudaran a millorar la seguretat al municipi. De fet, segons les dades que ha presentat la Policia Local a diverses Juntes Locals de Seguretat, els semàfors amb el sistema de fotovermell que es van instal·lar a diferents punts de les Franqueses per regular la velocitat del trànsit van resultar ser un bon sistema per detectar vehicles que s’havien fet servir per dur a terme actes delictius. És en aquest sentit que ara l’Ajuntament ha apostat per un sistema de càmeres de videovigilància per incrementar la seguretat.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat Ciutadana
Càmeres de videovigilància
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)