Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses rep l'actualització de la cartografia de la zona urbana

15/02/2023

L'entrega l'ha fet la vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny

La vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny, ha visitat aquest matí l'Ajuntament per fer entrega de la darrera actualització de la cartografia topogràfica urbana a escala 1:1.000. Aquest material consta de diversos mapes de les zones qualificades com a sòl urbà i urbanitzable i també sectors de sòl no urbanitzable però necessaris per a la planificació i la gestió del municipi. En total, s'han cartografiat 2.177 hectàrees i els documents més importants són el mapa topogràfic 1:1.000 i l'ortofoto a escala 1:10.000.

Aquesta actualització de la cartografia ha de servir per, entre d'altres, començar a dissenyar el nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal, també per elaborar cartografies temàtiques de replantejament urbanístic, del cadastre o de les xarxes de serveis i equipaments del municipi. La primera cartografia topogràfica urbana de les Franqueses data de l'any 2009 i, en aquell moment, abastava només 948 hectàrees de terreny.

Carmela Fortuny també ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament durant la visita.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Entrega de la cartografia topogràfica 03
Entrega de la cartografia topogràfica 01
Entrega de la cartografia topogràfica 02
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)