Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Reconeixement al món esportiu municipal durant la 26a Nit de l'Esport

07/02/2023

El pròxim 24 de febrer a partir de les 20.30 h a l'Hotel Ciutat Granollers

La Nit de l’Esport de les Franqueses és un esdeveniment en el qual es reconeixen els mèrits esportius tant dels i de les esportistes com de les entitats i equips esportius del municipi que hagin tingut intervencions i actuacions destacades durant la temporada 2021-2022.

El pròxim 24 de febrer, a les 20.30 h, a l'Hotel Ciutat Granollers se celebrarà la 26a Nit de l'Esport de les Franqueses on es reconeixeran l'esforç i el compromís amb el seu foment al municipi.

Les diferents categories premiades seran: amateur, formació i promoció, masculí i femení, i també el millor entrenador/a i el millor equip femení i masculí. A la vegada, també es farà menció especial als finalistes d'aquestes categories i es premiarà aquells esportistes, persones, clubs i entitats locals que han destacat pels seus èxits i dedicació en l'àmbit esportiu.

Els tiquets per assistir a l'esdeveniment poden adquirir-se per 20 euros al Patronat Municipal d'Esports, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall, els dilluns, dimarts i divendres, de 9 a 14 h, i els dimecres i dijous, de 9 a 18 h. Més informació a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i/o al 938 467 083.

Arxivat a: Esports
Cartell 26a Nit de l'Esport de les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)