Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses cedeix la "Casa del capità" a l'ADF Montseny-Congost

07/02/2023

L'ADF Montseny-Congost es va constituir l'any 1987 i dona cobertura a 6.000 hectàrees de diversos municipis com les Franqueses


L'Ajuntament de les Franqueses i l'Associació de Defensa Forestal (ADF) Montseny-Congost han formalitzat la cessió de la "Casa del capità", una de les naus de les antigues casernes de Corró d'Avall, per a convertir-la en la seu operativa de l'ADF.
Aquestes instal·lacions han estat cedides per a un període mínim de 4 anys i serviran per a instalar-hi l'estació base de radiocontrol i realitzar-hi totes aquelles activitats formatives i informatives que siguin necessàries. De fet, a mitjans del mes de gener ja s'hi ha celebrat l'assemblea ordinària amb propietaris/es forestals i persones voluntàries.

L'ADF Montseny-Congost es va constituir l'any 1987 i dona cobertura a 6.000 hectàrees dels municipis de l'Ametlla del Vallès, de Cànoves i Samalús, de les Franqueses, del Figaró, de Granoller i de la Garriga. Els seu integrants són voluntaris, propietaris/es forestals i ajuntaments. L'ADF realitza feines de suport als ajuntaments com el manteniment de camins (inclosos dins la xarxa de vies de prevenció d'incendis), la retirada d'arbres, el manteniment i el control dels punts d'aigua o la vigilància durant la temporada de campanya contra incendis. També realitza diverses tasques de suport als bombers amb primeres intervencions per evitar la propagació de focs i de rematada de punts calents quan finalitza un incendi.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Assemblea de l'ADF
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)