Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Suport de la Diputació al Canal de Denúncies Antifrau i a la transformació digital de l'Ajuntament

22/11/2022

El diputat, Marc Verdaguer, es reuneix amb l'alcalde, Francesc Colomé

El diputat de l'àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona, Marc Verdaguer, s'ha reunit aquest migdia amb l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, per posar sobre la taula el suport de la Diputació a projectes com el Canal de Denúncies Antifrau i la digitalització i la modernització de l'Ajuntament.

Durant la reunió, que s'ha celebrat a porta tancada, l'alcalde ha mostrat l'interès del municipi en formar part de la prova pilot d'un canal de denúncies/bústia ètica antifrau vinculades als projectes finançats pels fons europeus NextGenerationEU que l'AOC, l'Administració Oberta de Catalunya, posarà en marxa en breu. Colomé, també ha reiterat la necessitat dels ajuntaments de tenir suport d'administracions supramunicipals com la Diputació de Barcelona per gestions tècniques complexes com les d'aquests fons europeus.

En el mateix sentit, des de les Franqueses també s'ha posat sobre la taula la necessitat de suport tècnic i econòmic per a la redacció d'un Pla d'Integritat Institucional com a següent pas després de l'aprovació del Pla de Mesures Antifrau del passat mes de junys i de la constitució de la comissió de seguiment d'aquest.

L'Ajuntament de les Franqueses vol aprofitar l'oportunitat de suport econòmic que suposen els fons NextGeneratiuEU per realitzar la transformació digital i la modernització de l'administració local, per això, un altre dels temes que s'han tractat ha estat el suport a la gestió dels projectes de creació d'escriptoris virtuals iCloud i del hub de carpetes ciutadanes per a les persones usuàries de l'Ajuntament.

Abans de la trobada, el diputat, Marc Verdaguer, ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament
Visita del diputat, Marc Verdaguer 03
Visita del diputat, Marc Verdaguer 02
Visita del diputat, Marc Verdaguer 01
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/06/2023 a les 13:55h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)