Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Participa en l'elaboració de l'ordenança fiscal en matèria de tinença d'animals

21/11/2022

La ciutadania pot enviar propostes fins al 14 de desembre

Les Franqueses tà elaborant la ordenança fiscal que ha de regular les taxes per la prestació de serveis relacionats amb els animals de companyia i per la concessió de llicències per a la tinença d'animals potencialment perillosos. En definitiva, aquesta nova ordenança regularà els preus públics per a la inscripció dels gossos dins els cens genètic. 

Abans, però, de tancar l'elaboració de l'ordenança, l'Ajuntament obre un període d'exposició pública per tal que la ciutadania pugui enviar propostes. El període per a presentar-les és fins al 14 de desembre. Les aportacions s'han de presentar en forma d'instància general al Registre General de l'Ajuntament.

L'objectiu de la nova ordenança és regular i promoure la tinença responsable i la protecció dels animals domèstics i estableix l'obligatorietat de facilitar el codi genètic dels gossos per part dels propietaris/es.

Arxivat a: Hisenda
Taxa ADN gossos

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)