Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'octubre més esportiu de les Franqueses

05/10/2022

El Dark Cross, el Gran Premi Les Franqueses KH7, la Marxa Gravel del Vallès Oriental i el Tast de la Mitja són les cites d'aquest mes

Aquest mes d'octubre, les Franqueses del Vallès acollirà quatre proves esportives que posaran en peu a tothom qui vulgui participar en competicions de renom o conèixer activitats esportives noves amb diferents graus de dificultat.

Dark Cross

El 29 d'octubre, a les 15 h, la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme serà l'escenari del Dark Cross, una cursa competitiva que consisteix en donar voltes a un circuit amb trams asfaltats, camins i terrenys enfangats, així com amb una sèrie d’obstacles (naturals o artificials) que obliguen als participants a baixar-se de la bicicleta per superar-los.

Es tracta d'una cursa nocturna que barreja competició i diversió, i que compta amb una important representació internacional. La Unió Ciclista Les Franqueses, organitzador de la competició, ha preparat com a novetat per aquesta edició, un circuit tancat de 3,2 km de recorregut amb sortida i arribada en asfalt. El circuit acollirà, l'endemà, una altra prova de renom com és el Gran Premi Les Franqueses KH7, prova puntuable C2 Internacional de la UCI. Inscripcions a www.ciclisme.cat

Gran Premi Les Franqueses KH7

Per segon any consecutiu, la prova repeteix escenari, i és que les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme són un espai 100% natural que permet unes millors condicions per a la pràctica del ciclocròs. Així doncs, el proper 30 d'octubre, a les 9 h, tindrà lloc una nova edició del Gran Premi Les Franqueses KH7, organitzada per la Unió Ciclista Les Franqueses, prova puntuable per la Copa d'Espanya de Ciclocròs, inscrita al calendari UCI, classe C2.

El ciclocròs és una disciplina que està en alça. Aquesta competició compta amb presència internacional de participants provinents de Bèlgica, Holanda, França, Itàlia i República Txeca, principalment. Inscripcions a www.ciclisme.cat

Marxa Gravel del Vallès Oriental

La Unió Ciclista Les Franqueses organitza la 1a Marxa Gravel del Vallès Oriental que es realitzarà el 29 d'octubre, a les 8 h, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme. Es tracta d'una marxa cicloturista no competitiva que es desenvoluparà alternant trams de pista forestal, senders i vies verdes compartides amb els i les vianants, així com amb trams de carretera de trànsit rodat. La sortida es farà en calaixos de 30 participants que aniran sortint cada 2 minuts. Hi haurà dues rutes disponibles; una volta curta de 60 km i una volta llarga de 105 km. Inscripcions a www.ciclisme.cat

Tast de la Mitja

Aquesta prova inclou un tram de 10 km del circuit de la Mitja Marató. Es tracta d'una cursa oberta a tothom que tingui més de 16 anys i que iniciarà i finalitzarà al Passeig de la Ribera 111, de Canovelles. El Tast de la Mitja tindrà lloc el 29 d'octubre, a les 9.30 h. Inscripcions a www.eltast.lamitja.cat

Arxivat a: Esports
Marxa Gravel del Vallès Oriental
Dark Cross 2022
Tast de la Mitja
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)