Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Instal·lades les plaques que identifiquen les Franqueses com a municipi feminista

01/09/2022

Les senyalitzacions se situen en 4 punts d'entrada al municipi

Durant el ple del 25 de març del 2021, s'aprova una moció presentada pel Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés (PSC-CP) que proposa accions de conscienciació i de sensibilització vers la igualtat entre dones i homes. Una d'aquestes accions és la instal·lació de plaques a les entrades del municipi que identifiquin les Franqueses com a municipi feminista.

Prèviament, el 28 de maig del 2020, el consistori en sessió plenària, aprova la declaració de les Franqueses com a municipi feminista mitjançant l'aprovació per majoria simple d'una moció del grup municipal Imagina Esquerra en Comú - Acord Municipal (IEC-AM). La declaració vol posar de manifest les desigualtats vers les dones que encara existeixen a molts nivells i refermar el compromís de suport municipal a les demandes feministes amb polítiques actives contra la discriminació i per a l'assoliment de la igualtat.

Durant aquest estiu, s'han començat a colocar aquests elements. En total s'instal·laran 4 rètols, dels quals ja es poden veure el de l'entrada a Llerona des de Canovelles, a la Via Europa a l'alçada del gual de Cal Forcaire, i a l'accés a Marata des de la carretera de Cardedeu, a la zona de Sàndoz. En un futur s'hi colocaran la de l'entrada a Bellavista des de Granollers al pont del carrer Girona i la de l'accés a Corró d'Avall des de Can Mònic.

Arxivat a: Ajuntament
Plaques feministes 3
Plaques feministes 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)