Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Finalitzen les obres de millora de les zones esportives de Llerona i de Corró d'Amunt

29/08/2022

Les actuacions s'han centrat en la gespa del camp de futbol a Llerona i en la pista poliesportiva coberta de Corró d'Amunt

El curs 2022-2023 comença amb les millores a les zones esportives municipals de Llerona i de Corró d'Amunt enllestides. Les feines, iniciades abans de l'aturada estival, s'han finalitzat durant els darrers dies.

A la Zona Esportiva Municipal de Llerona s'ha treballat en la zona perimetral del camp de futbol durant el mes de juliol amb les feines prèvies a la substitució de la gespa artificial del camp. Entre d'altres, s'ha enderrocat el mur de la banda de les grades i s'ha substituit per una barana metàl·lica galvanitzada com a la resta del perímetre. Aquesta actuació millora la seguretat durant els entrenaments i els partits que s'hi disputen. També s'han retirat els bàculs i les xarxes antigues situades darrere les porteries. A finals del mes d'agost, s'ha enllestit el canvi de la gespa artificial.

A la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Amunt s'han realitzat treballs a diversos espais. A la zona de les pistes de petanca s'han fet feines de millora a les fites. També s'han arranjat els bancs de tota la zona. L'actuació més important s'ha durant l'agost a la pista poliesportiva coberta amb feines de reparació, sanejament i rehabilitació del paviment i dels marcatges de les línies de joc. També s'ha reubicat la tanca perimetral per millorar les condicions i la seguretat de la pràctica esportiva a les entitats que en fa ús.

Arxivat a: Obres i Serveis
Camp de futbol de Llerona
Camp de futbol de Llerona 1
Zona esportiva de Corró d'Amunt
Zona esportiva de Corró d'Amunt 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/10/2023 a les 14:04h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)