Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Participa en l'elaboració del Pla Local d'Igualtat i de Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere

18/07/2022

L'Ajuntament habilita un formulari obert per recollir propostes al voltant dels cinc eixos de la diagnosi que s'ha fet fins ara

El Pla Local d’Igualtat i de Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere de les Franqueses ha de ser un dels principals instruments de planificació i implementació de les polítiques públiques de gènere al municipi. Aquests documents estan formats per un seguit d’objectius i mesures que permeten desenvolupar una estratègia integral orientada a millorar i equilibrar la situació de dones, d’homes i de persones LGBTI en un territori a partir d’una diagnosi prèvia.

L'elaboració d'aquest pla a les Franqueses ja s'ha iniciat i compta amb diverses accions obertes a la ciutadania. En els últims mesos s'han fet trobades a tots els pobles del municipi per recollir impressions i elaborar una dignosi. La fase de disseny del pla d'accions que també preveu la participació dels veïns i de les veïnes de les Franqueses mitjançant un formulari obert per recollir propostes al voltant dels cinc eixos de la diagnosi. Aquest formulari estarà actiu fins al 20 de setembre, després l'equip tècnic impulsor del projecte escollirà i planificarà les propostes que considerin més necessàries.

En el aquest enllaç trobareu el formulari i podreu consultar el resum dels punts forts i aspectes a millorar dels cinc eixos de la diagnosi i algunes propostes d'accions sorgides a partir de la diagnosi i de l’anàlisi de les bones pràctiques d'altres municipis. Es recomanable llegir el document abans de contestar el formulari per conèixer l'estat de la igualtat de gènere a les Franqueses.

Arxivat a: Ajuntament
Pla Local d'Igualtat i de Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)