Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament de les Franqueses es reuneix amb la delegació territorial de PIMEC al Vallès Oriental

21/06/2022

L’objectiu és trobar eines per impulsar el comerç local

Impulsar el comerç local. Aquest és l’objectiu de la trobada d’aquest dilluns entre l’Ajuntament de les Franqueses i la delegació territorial de PIMEC al Vallès Oriental. La regidora de Comerç, Mercats, Fires i Turisme, Sònia Tena, ha fet una primera reunió amb el president de PIMEC Comerç Vallès Oriental, Carles Gironès, i la coordinadora territorial de PIMEC Comerç Vallès Oriental, Montse Caussa, per tractar la importància de trobar eines per posar en valor el comerç de proximitat. Després d’aquest contacte, que ambdues parts consideren molt satisfactori, la propera reunió es farà al setembre amb l’Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses, LF Comerç.

Ja fa temps que l’Ajuntament de les Franqueses treballa per impulsar el comerç de proximitat. Campanyes com ara «Jo compro a casa» o «TastaLFdV» en són dos exemples. Ara, l’aliança amb PIMEC pretén continuar avançant en aquesta línia.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Reunió amb la delegació territorial de PIMEC al Vallès Oriental
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)