Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Diada del Joc i de l'Esport aplega gairebé 350 infants

13/06/2022

L'handbol, el bàsquet, el voleibol i el karate han omplert la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall


Gairebé 350 infants han participat en la Diada del Joc i de l'Esport 2022. Una jornada de tancament de les activitats esportives de les Franqueses i en la què el bàsquet, l'hanbol, el voleibol i el karate han estat els esports protagonistes.
De les 9 del matí a les 13 h la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall s'han omplert d'activitats. La jornada s'ha iniciat amb un escalfament col·lectiu a l'exterior de la zona i ha continuat amb activitats paral·les en diversos espais. Durant el matí s'han celebrat partits de bàsquet 3x3, encontres d'handbol en les modalitats de gespa i sorra, partits de voleibol i una exhibició de karate. Els i les participants també han pogut gaudir d'una zona d'inflables per jugar.

L'activitat ha estat organitzada pel Patronat Municipal d'Esports, responsable de les categories escolars dels esports participants, amb la col·laboració del Club Bàsquet les Franqueses, de l'Associació Esportiva Handbol les Franqueses, del Club Voleibol les Franqueses i del Club Karate Nokachi.

Arxivat a: Esports
Diada del joc i de l'esport 2
Diada del joc i de l'esport 1
Diada del joc i de l'esport 3
Diada del joc i de l'esport 4
Diada del joc i de l'esport 5
Diada del joc i de l'esport 6
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)