Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament contracta a 6 persones dins el programa Treball i Formació

18/05/2022

Realitzaran feines de manteniment i neteja de espais públics durant 12 mesos

L'Ajuntament de les Franqueses compta des d'avui amb 6 persones contractades a través del programa Treball i Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) que, durant 12 mesos, s'integraran a la brigada d'Obres i Serveis realitzant tasques de manteniment i neteja d'espais i edificis públics.

Les feines que desenvoluparan estan emmarcades dins la campanya de promoció del civisme i de la convivència ciutadana al municipi, a la millora dels espais públics i dels polígons industrials i, també, a la neteja, adaptació i manteniment de noves dependències municipals.

El programa Treball i Formació inclou també 186 hores de formació individual i grupal que permeti els/les participants adquirir eines i recursos per ampliar l'àmbit de la recerca de feina, hàbits laborals i d'activació per a una feina posterior. Les persones contractades en aquest projecte són joves, dones i majors de 45 anys, col·lectius amb més risc d'exclusió laboral.

La inversió per a aquestes contractacions és de més de 141.000 euros.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
6 nous contractes de Treball i Formació
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)