Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament arrenca una campanya per promoure el reciclatge d’envasos de vidre a l’hostaleria

09/05/2022

La iniciativa s’ha iniciat al maig i s’allargarà fins al mes de juny

L'Ajuntament amb la col·laboració d’Ecovidrio posa en marxa una campanya informativa adreçada establiments d'hostaleria i restauració amb l'objectiu de facilitar-los el reciclatge del vidre. Entre els mesos de maig i juny, més de 70 bars, cafeteries i restaurants rebran assessorament d'un equip d'informadors ambientals acreditats sobre la correcta separació de residus. L'entitat sense ànim de lucre Ecovidrio proporcionarà gratuïtament galledes als establiments que els sol·licitin.

El propòsit de la campanya és donar suport en la correcta gestió dels residus que els establiments d'hostaleria generen en la seva activitat. Generar menys residus i assegurar el seu reciclatge és un factor clau en la lluita contra l'emergència climàtica. Les normatives vigents, tant en l'àmbit autonòmic com municipal, disposen l'obligatorietat de separar en origen els residus. A escala europea, la Unió Europea va marcar pel 2020 la recollida selectiva d'almenys el 50% dels residus, mentre que preveu que sigui un 55% al 2025.

Les dades que es recullin durant la campanya serviran per valorar l'opció d’instal·lació de nous contenidors de vidre amb sistema d'elevació en àrees amb gran concentració de bars i restaurants.

Arxivat a: Obres i Serveis
Envasos de vidre
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2023 a les 14:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)