Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament contracta 10 nous plans d’ocupació

27/04/2022

Els contractes són de sis mesos i són per fer treballs de manteniment al municipi

Deu nous plans d’ocupació han signat un contracte laboral de sis mesos de duració amb l’Ajuntament, seguint la línia del projecte Treball als Barris. L’objectiu d’aquestes contractacions és la reincorporació al circuit laboral de persones en situació d’atur o amb dificultat per accedir a un treball. Durant la signatura dels contractes, feta a Can Ribas, han estat presents l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la regidora de Dinamització Econòmica, Raquel Cortés.

Les feines a les que es dedicarán aquest nous treballadors municipals són tasques de manteniment de parcs, jardins i les transformacions urbanístiques. Específicament, sis d’aquests treballadors s’incorporaran a la brigada d’Obres i Serveis, dos es dedicaran al manteniment dels equipament esportius i els dos restants s’encarregaran del manteniment a les escoles del municipi.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Signatura Plans d'Ocupació 2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)